NOVUS MEDICAL susține prevenția cancerului de sân!

Cancerul de sân ocupă poziția a treia ca și incidență a cancerelor în România și reprezintă una dintre principalele cauze de deces în randul femeilor de peste 40 de ani. În fiecare an aproximativ 7.000 de românce sunt diagnosticate cu cancer de sân și din pacate, boala apare din ce în ce mai des și la femei tinere.
Peste 90% dintre cazurile de cancer la sân diagnosticate în stadiu incipient pot fi tratate cu succes. Cu cât este depistat mai devreme cancerul de sân, cu atât mai eficient este tratamentul.

De aceea, este foarte important ca orice femeie să-și facă controlul de specialitate anual. Ecografia mamară bilaterală este cea mai facilă și accesibilă investigație de control.

Controlul ginecologic periodic – necesitate absolută

Din momentul debutului vieţii sexuale, se impun controale ginecologice periodice.
Acestea permit diagnosticarea precoce a diverselor afecţiuni ale aparatului genital feminin, optimizând astfel şansele de reuşită pe care le are un tratament şi creşterea calităţii vieţii femeii.
Dacă femeile se prezintă anual la un control ginecologic, ar putea fi depistate din timp şi tratate cu succes multe afecţiuni, precum: cancerul de col uterin sau cancerul de sân. Totul depinde de paciente care ar trebui să conştientizeze că în joc este sănătatea şi chiar viaţa lor.

Doar prin prevenție poți descoperi o afecțiune gravă la timp, nu la limită!

Pentru mai multe informații te așteptăm pe chatul din site, sau poți completa formularul de aici: