O singură specialitate tratează afecțiuni diverse!

Un singur medic, o soluție pentru multiple afecțiuni!

În era modernă, sănătatea este o prioritate pentru mulți dintre noi. Întâmpinăm adesea diverse probleme de sănătate care pot fi cauzate de o serie de factori, de la intoleranțe alimentare la complicații metabolice.

Intoleranța alimentară, colesterolul crescut, acidul uric sau greutatea excesivă – o singură soluție!

Ai intoleranță la anumite alimente? Te confrunți cu niveluri crescute de colesterol sau acid uric? Poate greutatea ta nu este corespunzătoare sau ai probleme cu glicemia? Novus Medical vine cu o soluție: un singur medic, specialist în diabet, nutriție și boli metabolice, care poate aborda toate aceste afecțiuni într-un mod integrat și eficient.

Echipa medicală de excepție de la Novus Medical

La Novus Medical, echipa medicală este alcătuită din medici cu experiență precum: Dr. Filip Marilena Iuliana, Dr. Dăscălescu Oana și Dr. Spânu Irina. Acești specialiști oferă consultații personalizate și soluții adaptate fiecărui pacient având expertiza necesară pentru a trata afecțiuni precum diabetul zaharat, tulburările metabolice, guta și dislipidemia.

Consultație diabet zaharat: Acest tip  de consultație se recomandă persoanelor care suferă de diabet sau care sunt la risc de a dezvolta această afecțiune.

Medicul specialist va evalua nivelul de glucoză din sânge, istoricul medical al pacientului și va elabora un plan de control multifactorial prin echipa interdisciplinară. Acesta include monitorizarea regulată a controlului  glicemic, educația terapeutică, screening complicații și comorbidități, tratament, consiliere psihologică.

Consultație nutriție: În cadrul acestei consultații, medicul nutriționist va evalua obiceiurile alimentare ale pacientului și va oferi recomandări personalizate pentru o alimentație sănătoasă. Aceasta include elaborarea unui plan alimentar echilibrat, educarea cu privire la asocierile alimentare, intervalele orare pentru acestea, sfaturi pentru gestionarea greutății, a altor afecțiuni legate de alimentație.

Consultație gută: Guta este o afecțiune cauzată de acumularea de cristale de acid uric în articulații, care asociază inflamație și durere. În cadrul unei consultații pentru gută, medicul va evalua simptomele pacientului, va recomanda teste pentru a confirma diagnosticul. Planul de tratament include medicamente pentru a reduce inflamația și nivelul de acid uric în sânge, precum și recomandări privind modificările stilului de viață și a dietei pentru a preveni recurențele.

Consultație dislipidemie: Dislipidemia se referă la niveluri anormale ale grăsimilor (lipidelor) în sânge, cum ar fi colesterolul și trigliceridele. În cadrul unei consultații pentru dislipidemie, medicul va evalua profilul lipidic al pacientului și va elabora un plan terapeutic. Se recomandă : modificări ale dietei, exerciții fizice regulate, în unele cazuri medicamente pentru a controla nivelurile de grăsimi din sânge și pentru a reduce riscul de complicații cardiovasculare.

Tehnologie de ultimă generație pentru o îngrijire completă

Prin măsurarea glicemiei capilare folosind glucotestul, a Hba1c prin metoda capilară ( media glicemiilor din ultimele 3 luni), până la analiza corporală completă cu aparatul Tanita, pacienții beneficiază de o îngrijire cuprinzătoare și precisă prin măsurarea parametrilor din organism precum grăsime, masă musculară, grăsime viscerală, raport hidric.

In aproximativ 30 minute se obține o evaluare metabolică a corpului tău care ajută în prevenția unor boli sau complicații.

Angajamentul nostru pentru sănătatea ta

La Novus Medical, ne dedicăm sănătății tale în totalitate. Echipa noastră este constant implicată în formare continuă medicală pentru a asigura cele mai bune tratamente și abordări terapeutice. Ne străduim să oferim pacienților noștri soluții eficiente și profesioniste pentru gestionarea acestor afecțiuni complexe, cu empatie și respect.

Dacă te confrunți cu probleme de sănătate precum intoleranța alimentară, nivelurile crescute de colesterol sau acid uric, probleme legate de greutate sau metabolism, contactează clinica Novus Medical. Cu o abordare integrată și o echipă medicală specializată, Novus Medical te ajută să-ți îmbunătățești sănătatea și calitatea vieții.

 

Pentru mai multe informații te așteptăm pe chatul din site, sau poți completa formularul de aici: